VELIKOST TEKSTA

ZASLON

Zaslon

"Večer v mestu" za vse generacije

 

„Večer v mestu“ za vse generacije

BaletV starem radgonskem mestnem jedru, tik ob nekdanjem mejnem prehodu, praktično na obrežju reke Mure, ki ga že nekaj časa skušajo „kulturno in zabavno oživeti“, bo ta petek, 10. junija, izjemen kulturni dogodek. Ob pomoči občine Gornja Radgona in še nekaterih pokroviteljev pripravlja namreč Glasbena šola Gornja Radgona, vrhunsko baletno-glasbeno predstavo GŠ Gornja Radgona, imenovano »Večer v mestu«. Predstava, ki naj bi bila nekakšen uvod v letošnje bogatejše kulturno dogajanje „na spodnjem grisu“, se bo odvijala na prostem, na Kerenčičevi ulici v Gornji Radgoni v petek, 10. junija 2011, s pričetkom ob 20.30 uri.

Na predstavi, kjer pričakujejo veliko število obiskovalcev, tako iz Gornje Radgone in okolice, kot iz širšega območja Pomurja in Slovenskih goric, ter z desnega brega reke Mure, iz sosednje Avstrije, bodo poleg učencev GŠ Gornja Radgona, nastopili tudi solo pevci, instrumentalisti ter otroci iz vrtca Manka Golarja Gornja Radgona, zgodba zase pa bo gotovo tudi nastop baletnega oddelka GŠ Gornja Radgona. Za pričakovati pa je tudi dodatna presenečanja, tako da bo vsakdo našel nekaj zase...

Za prikaz gumbov, kot so "Všeč mi je", "Deli na FB", "Tweet", "G+" in komentarjev socialnih omrežij omogočite piškotke v nastavitvah, ki jih odprete na zavihku "Zasebnost" ob strani levo ali spodaj na gumbu "Dovoli piškotke"! Za pravilno delovanje novih nastavitev osvežite stran s pritiskom na tipko "F5".