VELIKOST TEKSTA

ZASLON

Zaslon

V Lastomercih se bodo srečali zakonski pari

 

Pri „Cafoku“ se je poročilo na stotine parov iz cele države in tudi iz tujine, sedaj pa jih že četrtič vabijo na srečanje

Na Turistični kmetiji Roškar iz Lastomercev pri Gornji Radgoni, ki sodi med najstarejše tovrstne gostinske objekte v Sloveniji, saj bodo kmalu praznovali 40 – letnico delovanja, si sedanja mlada lastnika Simona in Anton Roškar vedno izmislijo nekaj novega in zanimivega. In tako sta se med drugim že pred leti omislila, da bi k sebi povabili vse pare, ki so se od leta 1969 naprej poročili in na njihovi turistični kmetiji imeli svatbo.

In 4. srečanje vseh zakonskih parov, ne glede na to kje so živeli v času poroke, in kje živijo danes, ki so od leta 1969 naprej svoj usodni »DA« proslavili v prostorih omenjenega kmečkega turizma, bo to nedeljo, 4. septembra 2011, ob 14. uri na Turistični kmetiji Roškar v Lastomercih.

„Moževa starša in pred tem njegovi dedek in babica domnevajo, da je v tem času na naši turistični kmetiji poroko proslavilo blizu tisoč parov iz cele države. Nekoč je to bil edini tovrstni objekt na tem območju in pogosto se je zgodilo, da so se poroke prelagale prav zaradi zasedenosti našega objekta. Žal nihče ni pisal koliko porok je bilo, a gotovo so te potekale praktično vsak vikend, torej nad 40 letno. In če potem to preračunamo je število porok dejansko velikansko. Naša želja je, da bi se nam pridružilo kar se da več parov. Za hrano, pijačo, dobro glasbo in drobne pozornosti bomo vsekakor poskrbeli. Želimo le, da bi se nam zainteresirani za obisk oglasili na telefonski številki 041/522-899 ali 02/ 564-95-75. Že na prvih srečanjih je prišlo kar nekaj zakonskih parov, sedaj pa se je oglasilo še veliko drugih parov iz cele Slovenije ter tudi iz tujine, pričakujemo pa tudi druge, bodisi tiste, ki so že dedki in babice kot vse mlajše in njihov otroke ter morebitne vnuke in druge svojce“, nam je razlagala podjetna Simona Roškar, ki je tudi izrazila željo, da bi poročeni pari, če imajo, prinesli kakšno sliko s poroke, ker želijo znova pripraviti tudi manjšo razstavo fotografij...

{jgototop}{/jgototop}

Za prikaz gumbov, kot so "Všeč mi je", "Deli na FB", "Tweet", "G+" in komentarjev socialnih omrežij omogočite piškotke v nastavitvah, ki jih odprete na zavihku "Zasebnost" ob strani levo ali spodaj na gumbu "Dovoli piškotke"! Za pravilno delovanje novih nastavitev osvežite stran s pritiskom na tipko "F5".