VELIKOST TEKSTA

ZASLON

Zaslon

Četrtič radgonski „Pokaži kaj znaš“

 

Prijave na avdicijo za zanimivo tekmovanje mladih talentov samo do ponedeljka, 7. novembra

Pokaži kaj znašV organizaciji Zavoda za kulturo, turizem in promocijo Kultprotur Gornja Radgona, bo tudi letos potekala, sedaj že uveljavljena, 4. prireditev „Pokaži, kaj znaš“. In ker je interes otrok in mladostnikov za nastop iz leta v leto večji, bo tudi letos potrebno izvesti predhodno avdicijo, in sicer v dveh skupinah, do in nad 13 let.

Zato se je na avdicijo za to mednarodno tekmovanje, na katerem običajno nastopajo skupine in posamezniki, predvsem iz pomurske in štajerske regije, ter iz sosednje Avstrije, potrebno prijaviti najpozneje do 7. novembra, sama avdicija pa bo na Martinovo, v petek, 11.11.2011 ob 17. uri v Domu kulture Gornja Radgona. Vse nastopajoče, ki jih običajno ocenjuje veččlanska žirija, sestavljena iz publike, čakajo lepe praktične nagrade, še zlasti tiste najboljše, ki bodo zmagali na samem tekmovanju. Slednje bo letos v sredo, 16. novembra ob 17. uri v Domu kulture Gornja Radgona.

Lani sta sicer v kategoriji do 13 let zmagala Lana Lančič s pesmijo Hey soul sister, skupine Train (mimogrede je Lana bila zmagovalka tudi 2. tekmovanja), in v kategoriji nad 13 let, skupina iz Bad Radkersburga, Burning sky, s pesmijo Beautiful, Christine Aguilere. Skupino sta sestavljali avstrijski dijakinji gimnazije BORG v Bad Radkersburgu, in Radgončanka Tjaša Starman, ki prav tako obiskuje omenjeno gimnazijo.

Tukaj si lahko ogledate slike.

{jgototop}{/jgototop}

Za prikaz gumbov, kot so "Všeč mi je", "Deli na FB", "Tweet", "G+" in komentarjev socialnih omrežij omogočite piškotke v nastavitvah, ki jih odprete na zavihku "Zasebnost" ob strani levo ali spodaj na gumbu "Dovoli piškotke"! Za pravilno delovanje novih nastavitev osvežite stran s pritiskom na tipko "F5".