VELIKOST TEKSTA

ZASLON

Zaslon

Glasbena elita na "Zaigrajmo in zapojmo po domače"

 

Kar 25 pevcev in skupin bo nastopilo na največjem zabavnem dogodku v Prekmurju; ;.

GezaPrihodnji petek, 18. novembra, se v Murski Soboti obeta zelo velika in izjemno zanimiva kulturno - zabavna prireditev, ki utegne privleči rekorden obisk iz Prekmurja in Prlekije ter tudi od drugod.

Radio Murski val in oddaja tega najboljšega nekomercialnega radia v Sloveniji “Geza se zeza”, znanega humorista Geze Farkaša, pripravljata namreč ob 20. uri sedaj že tradicionalni gala koncert “Zaigrajmo in zapojmo po domače”, kot ga še ni bilo. Na koncertu, ki bo potekal v športni dvorani III. soboške osemletke, bo nastopila kulturno - zabavna elita, kakršne v prekmurski prestolnici, doslej hkrati ni bilo, poleg mnogih slovenskih estradnih umetnikov pa bodo zraven tudi priljubljeni pevci in skupine z območja nekdanje SFRJ. Letošnji koncert je še prav posebej pomemben, saj tradicionalna prireditev, ki vsako leto privabi več tisoč obiskovalcev in glasbene izvajalce iz Slovenije in tujine (skupaj 25 posameznikov in skupin), ima humanitarni predznak, saj bodo zbirali denar za nakup mamografa za regijsko bolnišnico v Rakičanu pri Murski Soboti.

Več tisoč vstopnic (brezplačno) bo hitro razgrabljeno

Vstop na letošnji koncert bo možen le z brezplačno vstopnico, ki jo je možno dvigniti v naročniški službi omenjenega radia ter tednika Vestnik v Murski Soboti, in v pubu Geza v Beltincih. In čeprav vsak posameznik lahko dvigne le eno brezplačno vstopnico, so organizatorji prepričani, da bodo slednje razgrabljene v zelo kratkem času. In ker jih vsi zaniteresirani ne bodo mogli dobiti, bodo več kot dve uri trajajoči koncert neposredno prenašali na Murskem valu. Tako v živo, kot po radiu pa bodo nastopili: Atlanta, Atomik hramonik, Boris, Dečki z bregov, D'Kwacheb Retashy Blue, Fredi Miler, Gamsi, Helena Blagne, Ivana Kovač, Jelena Rozga, Korado, Langa, Marjan Novak, Mlada langa, Mladi gamsi, Modrijani, Nataša Madjar, Robert Goter, Stane Vidmar, Štrk, Vedran Husar, Werner…

Zbiral bodo denar za nakup mamografa za SB Murska Sobota

Prireditev bo znova vodil humorist Geza Farkaš, ki bo mnoge obiskovalce razveselil z zanimivimi in bogatimi nagradami, ki jih prispevajo številni sponzorji prireditve.

Tukaj si lahko ogledate slike.

{jgototop}{/jgototop}

Za prikaz gumbov, kot so "Všeč mi je", "Deli na FB", "Tweet", "G+" in komentarjev socialnih omrežij omogočite piškotke v nastavitvah, ki jih odprete na zavihku "Zasebnost" ob strani levo ali spodaj na gumbu "Dovoli piškotke"! Za pravilno delovanje novih nastavitev osvežite stran s pritiskom na tipko "F5".