Sprejem otrok pri županu Apač

 

Župan sprejel 59 otrok!

Sprejem devetošolcev ApačePodobno kot vsako leto, je župan občine Apače Franc Pižmoht, tudi tokrat ob zaključku šolskega leta, tradicionalno slovesno sprejel vse učence 9. razreda Osnovne šole Apače in šestletnike Vrtca Apače in Stogovci. Sprejema se je udeležilo 30 učencev, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje in letos na novo še 29 predšolskih otrok, ki zaključujejo predšolsko vzgojo v vrtcu. Slovesnosti so prisostvovali tudi razredniki, vzgojiteljice in ravnateljica.

Ob tej priložnosti so učenci prejeli spominsko knjižno darilo "Slovenska duša", predšolski otroci pa pribor za pisanje. Po koncu slovesnosti so se vsi vabljeni veselo posladkali z okusnimi torticami in se nastavili objektivu v spomin na ta dogodek.

Save

Za prikaz gumbov, kot so "Všeč mi je", "Deli na FB", "Tweet", "G+" in komentarjev socialnih omrežij omogočite piškotke v nastavitvah, ki jih odprete na zavihku "Zasebnost" ob strani levo ali spodaj na gumbu "Dovoli piškotke"! Za pravilno delovanje novih nastavitev osvežite stran s pritiskom na tipko "F5".